Следвайте Гласове в Европейският парламент реши днес да обяви Русия за

...
Следвайте Гласове в Европейският парламент реши днес да обяви Русия за
Коментари Харесай

Европарламентът обяви Русия за държава, спонсор на тероризма

Следвайте " Гласове " в 
Европейският парламент реши през днешния ден да разгласи Русия за страна, спонсор на тероризма, аргументирайки се, че военните удари на Москва против цивилни цели, като енергийна инфраструктура, лечебни заведения, учебни заведения и убежища, нарушават интернационалното право, съобщи " Ройтерс ".

Този ход обаче е значително алегоричен, защото Европейският съюз не разполага с правна рамка, която да го поддържа. В същото време блокът към този момент наложи невиждани наказания на Русия поради нахлуването ѝ в Украйна.

Резолюцията беше призната с 494 гласа " за ", 58 гласа " срещу " и 44 гласа " въздържал се "
Членовете на Европарламента акцентират, че умишлените набези и зверства, осъществени от съветските сили и техните пълномощници против цивилни жители в Украйна, разрушаването на гражданска инфраструктура и други съществени нарушавания на интернационалното и филантропичното право съставляват терористични актове и военни закононарушения, съобщи пресслужбата на институцията. С оглед на това те признават Русия за " страна, спонсор на тероризма, и за страна, която употребява терористични средства ".

Необходима е правна рамка на Европейски Съюз
Тъй като сега Европейски Съюз не може публично да дефинира страни за спонсори на тероризма, Европарламентът приканва Европейски Съюз и неговите страни членки да вкарат подобаваща правна рамка и да обмислят прибавянето на Русия в подобен лист. Това би довело до редица обилни ограничаващи ограничения против Москва и би имало дълбоки ограничаващи последствия за връзките на Европейски Съюз с Русия.
Междувременно членовете на Народното събрание приканват Съвета (държавите членки) да включи в антитерористичния лист на Европейски Съюз съветската паравоенна формация " Вагнер ", 141-ви специфичен моторизиран полк, прочут още като " Кадировците ", и други въоръжени групировки, милиции и марионетни сили, финансирани от Русия.

Изолиране на Русия
Парламентът приканва Европейския съюз да продължи да изолира Русия в интернационален проект, в това число когато става въпрос за участието ѝ в интернационалните организации и органи като Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.
Членовете на Екологичен потенциал желаят също по този начин да се понижат дипломатическите връзки с Русия, контактите на Европейски Съюз с публични съветски представители да бъдат сведени до абсолютния най-малко, а обвързваните с съветската страна институции в Европейски Съюз, които популяризират агитация по света, да бъдат закрити и неразрешени.
На фона на ескалиращите терористични актове на Кремъл против популацията на Украйна резолюцията приканва още страните - членки в Съвета на Европейски Съюз, бързо да приключат работата си по деветия пакет от наказания против Москва.
Членовете на Екологичен потенциал желаят също по този начин страните от Европейски Съюз и Европейската комисия интензивно да предотвратяват, проверяват и да подлагат на наказателно гонене всяко заобикаляне на глобите и да обмислят вероятни ограничения против страни, които се пробват да оказват помощ на Русия да заобиколи наложените ограничаващи ограничения.
 
Източник:
 
 
 
 
23 Ное 202240523 Ное 202231623 Ное 202229423 Ное 202250923 Ное 202238023 Ное 2022715КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022215219 Ное 202266418 Ное 2022200524 Sep 20222891
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР